Дете и жена загинаха при катастрофа край Димитровград

1
5-годишно момиченце е с опасност за живота
5-годишно момиченце е с опасност за живота Видео: NOVA

Инцидентът стана около 08:00 часа

Дете и жена починаха след катастрофа край Димитровград. Инцидентът е станал около 8:00 часа тази сутрин в село Добрич, съобщи NOVA.

В единия автомобил са пътували 41-годишна жена - водач на превозното средство, с двете си деца. Едното от тях - на 15 години, е починало в линейка на път към болница. Жената също е издъхнала. Другото дете, което е 5-годишно, е с опасност за живота. То е настанено в пловдивска болница в изключително тежко състояние.

Шофьорът на другия автомобил, участвал в сблъсъка, е 39-годишен мъж. Той е настанен в болницата в Хасково.

По първоначална информация след десен завой автомобилът, който майката управлявала, напуснал пътната лента и удря колата, която идва насреща в посока към селото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари