Десислава Атанасова: За две нощи направиха сбирщайн програма за кабинета "Василев"

0
Тази агония е редно да приключи, заяви депутатката
Тази агония е редно да приключи, заяви депутатката Снимка: bTV

Тя отново заяви, че ГЕРБ няма да подкрепят този мандат

Многократно заявихме, че няма да подкрепим този мандат при ясно разписана програма. 59 народни представители от ГЕРБ ще гласуват „против“ и ще бъдат в пленарната зала.

Това заяви в „Тази сутрин“ по bTV Десислава Атанасова от ГЕРБ. По думите ѝ шест месеца не е имало управленска програма, а сега за две нещо „ще видим някакъв сглобен сбирщайн“.

Все още няма и номинации за министри. Няма време, защото времето, което беше дадено като аванс на това правителство, се изчерпа. Тази агония е редно да приключи“, заяви Атанасова.

На въпрос дали ГЕРБ са готови да управляват, ако мандатът отиде при тях, тя заяви, че това би се случило, когато са първи на избори и получат по-голямата част от доверието на хората.

Десислава Атанасова е убедена, че при предсрочни избори ГЕРБ ще бъдат първа политическа сила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Маринов
    Уважаеми русенци от 19-МИР,погледнете за кого гласуват членовете от бившата управляваща партия и тук там,останалите й привърженици. Неистова омраза,дуловска злоба, съчетана с идиотско властолюбие.Какво даде ти на нашия град,след като два мандата беше натрапена в Разград и един в Монтана? Нищо!Тази говори с махленски клишета,с които може да подражава само на един "левент," от отиващата си партия на Слави.Злобата е страшна болест.Тя изкривява физиономии и отнема всеки ден част от сивото вещество на човека,докато го докара до малоумие.
  • 3
    3
    daskal
    Защо непрестанно канят тази смрад из телевизиите? Поддържат имиджа й на голям политик? Ето затова сме на този хал - защото си създаваме банки с утвърдени "общественици" и познати лица, които са потенциалните ни ръководители. И като се появи нещо непознато, го оплюваме, защото няма "биография".
  • 6
    2
    Десо...
    Вчера каза, че ПП са пълни аматьори, но ти пък си завършена проститутка, а на всичкото отгоре и миризлива /така казват шофьорите от НСО/. Добре, ще бъдете първа политическа сила на изборите, защото крадците искат да продължават да крадат, но с кого ще направите правителство? Или плиткия ти ум това не може да го осъзнае? Ще си останеш ПДП /проста Дуловска п..../
  • -7
    1
    българин
    Не я харесвам, но тук е права.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари