Десислава Атанасова: Кирил Петков и Асен Василев са персона нон грата

3
По най-бързият начин да има предсрочни избори
По най-бързият начин да има предсрочни избори

Народни представители от ПГ на ГЕРБ дадоха изявление в кулоарите на парламента

За нас Кирил Петков, Асен Василев или който и да е излъчен от бившата четворна коалиция, настояща тройна или от ПП са персона нон грата, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"В рамките на този парламент никакви преговори няма да водим с когото и да е за подкрепа на правителство. Смятаме, че е най-редно по най-бързият начин да има предсрочни избори и ще се съобразим с вота на гражданите", допълни тя.

"Поради драстичната безпомощност на управлението, вие се опитвате да вмените отговорност на опозицията, няма никаква логика в това, коментира Томислав Дончев. Междувпрочем, с тази ротация можем да имаме 8 премиера до края на мандата", допълни той.

"Ситуацията изисква един друг дебат, който може да се проведе по-късно. Това НС не е в състояние да формира стабилно работещо правителство", категоричен е депутатът от ГЕРБ.

Според Дончев, държавата се управлява от абсолютно неадекватен човек.

"Цялата отговорност за всичко, което се случи, е на Кирил Петков", подчерта Атанасова.

"Отново заявявам, че ние подкрепихме правителството по отношение на реципрочността на отстраняване на руски дипломати, но всичко, което се случи през последните 24 часа и информацията, която придоби Председателският съвет, говори само за едно - тотална несъстоятелност на Кирил Петков и правителството да управляват тази държава", каза Атанасова.

"Този парламент е изчерпан. Очевидно е негоден да формира каквото и да било работещо правителство", категоричен е Дончев.

"Преди седмица ние внесохме вот на недоверие и той беше успешен. Ако се сформира нещо, то нито ще е дълготрайни, нито би издържало вот на недоверие, а повод за вот ще има", допълни Десислава Атанасова.

"Когато любовта е изчезнала, никаква подмяна на партньорите не може да свърши работа", каза в заключение Томислав Дончев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари