Депутатите от ИТН спряха опита да се състави ново правителство

0
Партията на Слави Трифонов сложи прът в колелата на БСП, която се опитва да сформира ново правителство
Партията на Слави Трифонов сложи прът в колелата на БСП, която се опитва да сформира ново правителство Видео: Дневник

Партията на Слави Трифонов сложи прът в колелата на БСП, която се опитва да сформира ново правителство.

Вчера социалистите решиха, че първо ще внесат за гласуване проектите на управленска и законодателна програми, изработени съвместно с ПП и ДБ, и ако съберат мнозинство в тяхна подкрепа, ще приемат това като сигнал да предложат кабинет и да номинират кандидат за премиер - съпредседателя на "Промяната" Асен Василев. С тази цел левицата внесе проект на решение, съдържащо двете програми. Проектът беше предвиден да влезе в пленарната зала на парламента в четвъртък.

Тази сутрин обаче, когато се гласуваше програмата на Народното събрание за седмицата, въпросният проект отпадна, отбеляза в. СЕГА.

Това стана по предложенiе на ГЕРБ-СДС. То получи подкрепата не само на другите опозиционни формации - ДПС и "Възраждане", но и на ИТН. Всъщност именно гласовете на депутатите на Трифонов направиха възможно проекторешението да бъде свалено от програмата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    Жалкари!!!
    ИмаТакиваНещастници вече не са смешни, а стават жалки! Дано хората, които се подлъгаха да гласуват за тежко болния и мозъчно увреден чалгар от диванчето са се осъзнали!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари