Депутатът от "Възраждане" Цончо Ганев: Поискахме от здравния министър комисия от професионалисти

0
По думите му протестите ще продължат и ще бъдат много по-интензивни
По думите му протестите ще продължат и ще бъдат много по-интензивни Снимка: bTV

Представители на "Възраждане" и протестиращи се срещнаха със здравния министър днес

Представителите на „Възраждане“, които се срещнаха с министъра на здравеопазването Асена Сербезова, са поискали да бъде направена комисия от професионалисти, която да е свикана с официална заповед на министъра, и до 10 дни или две седмици да излязат със становище. Това каза след срещата депутатът от „ВъзражданеЦончо Ганев, предаде bTV 

По думите му протестите ще продължат и ще бъдат много по-интензивни. На срещата е било коментирано и всичко това, което се изкарва като статистика във връзка с COVID-19, смъртността, начините на тестване, допълни депутатът.

По повод опитите за нахлуване от протестиращи в Народното събрание днес, Ганев каза, че са призовавали да се спазва редът, но „има хора, които нямат доверие към този ред и тези мерки, които се вземат“.

Разделението в обществото е плод на тази политика, която се провежда от две години от правителствата на Борисов, на Каракачанов и на Радев, защото се взеха мерки да се карантинира целия висш ръководен състав на държавата, за да не присъства Костадинов на протеста днес“, заяви още Цончо Ганев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари