Денят е свързан с опасности

1
Днес е нужно да се борим с основните си желания
Днес е нужно да се борим с основните си желания

Луната e в знак Рак от 08:39ч, където ще пребивава до 10:36 ч на 27 ноември.

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни, емоционални и лесно раними, пише Novini. Настроението става променливо и нестабилно. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора, създаване на домашен уют. Почистването и измиването у дома ще премине ефективно и лесно.

Добре е, ако дрехите или допълненията към тях ще съдържат ярко зелени и лилави цветове.

Няма опасност от натрупване на тегло, дори след тежко и обилно хранене. Но е по-добре да си знаете мярката. Заек, риба и морски дарове в съчетание със зеленчукови салати ще задоволят глада ви. Добро време за отделяне на токсини. Например, чрез баня или сауна.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 18 лунен ден, който започва от 18:17 ч на 24 ноември и продължава до 19:11 ч на 25 ноември.

Символ на деня – огледалото. Ден на отражението.

Целият свят е театър, а всички хора са актьори в него. Всеки със собствения си сценарий и различни спектакли.

Бъдете внимателни и осъзнати с кого общувате – хората отразяват вашата същност. Вечерта останете сами и се опитайте да анализирате чувствата си, моделите на поведение, отделете положителните емоции от отрицателните, вземате си бележки въз основа на преживяното през този ден.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Има опасност да изпаднете лесно под чуждо влияние. В този ден е необходимо да се борим със своите основни желания, за да стане денят на грехопадението ни.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Силните аромати сега трябва да се избягват. При жените страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Ритуалната храна са орехите. Препоръчва се гладуване, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили.

Сексът в 18 лунен ден трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен, но при Луна в Рак той може да бъде доста емоционален. Емоциите мога да изригнат като вулкан. Нужни са чувственост, ласки, нежност от страна на партньора – това е важно за всеки сега.

Следва 19 лунен ден, който започва от 19:11ч на 25 ноември и продължава до 20:13ч на 26 ноември.

Днес е 10 слънчев ден – Днес трябва да сте смели и решителни. Не се отнасяйте прекалено сериозно към живота в днешния ден. Контактите трябва да се сведат до минимум. Подходящо време за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”. Тогава ще можете да видите живота на по-фино равнище. Днес човек може да си сътрудничи с Бога.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари