Ден за получаване на любов и благодат

0
Наблюдавайте и търсете около себе си знаци от Вселената
Наблюдавайте и търсете около себе си знаци от Вселената

Венера в квадратура с Плутон – създава напрегнат емоционален фон и трудности за отношенията, аспектът предизвиква ревност.

Луната се движи на празен ход от 05:26ч до 09:31ч. Нищо важно да не се предприема.

Луната е в знак Овен до 09:31ч, след което преминава в знак Телец.

При Луната в Телец е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Идеално време за гурме, за кулинарни експерименти, да опитате нови рецепти, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Продължава 5 лунен ден до 09:28ч

Доминиращ 6 лунен ден от 09:28ч на 28 февруари до 09:53ч на 29 февруари

Благословен ден – спокоен и мирен. Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци от Вселената.

По-добре се откажете от активни действия и водете спокоен начин на живот. На този ден не трябва да очаквате никакви изненади, всичко тече спокойно и хармонично, преминава гладко и без шум.

Постарайте се да не нарушавате меката атмосфера на деня с битови скандали, да не изпускате нервите си. Трябва да се забравят всички обиди, да не изразявате недоволството си. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Време за духовни търсения. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а по-какъв начин ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Оставете мисълта си свободно да си “плува”, не се натоварвайте с мисли за житейските грижи. Подходящо време за размисъл и анализи. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни.

Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, успех и благополучие. На този ден се препоръчва да се търсят изгубени неща, както и да се започне търсенето на изчезнали хора и животни - голяма е вероятността да се получи информация за тях.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическата поза. В този лунен ден секса укрепва здравето.

Подстрижката способства подобряване на вашето здраве (опорно-двигателния апарат, избавяне от вирусни инфекции и простуда). Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време

15 слънчев ден – Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари