Ден на траур в Айтос

0
Днешният ден е обявен за ден на траур в Айтос за бащата и двете му деца, които загинаха в тежката катастрофа с камион на централна улица в града
Днешният ден е обявен за ден на траур в Айтос за бащата и двете му деца, които загинаха в тежката катастрофа с камион на централна улица в града

По думите на жители на града в района на опасния участък са загинали над 20 души

Днешният ден е обявен за ден на траур в Айтос за бащата и двете му деца, които загинаха в тежката катастрофа с камион на централна улица в града.

На първия учебен ден третокласникът Джалил, който загина под катастрофиралия камион в центъра на Айтос, няма да прекрачи училищния праг. Петгодишната му сестричка Айфер също няма да има своя първи учебен ден в предучилищната група, предаде bTV.

Щетите от тежката катастрофа на място са почти заличени, разследващите търсят причините за инцидента, но това, което тревожи жителите на града, е докога по централната улица ще продължат да минават тежкотоварни камиони.

"Улицата е много опасна. Наклонът е много голям, камионите остават без спирачки и шофьорите не могат да ги спрат", казва Стойчо Ников, който е жител на града.

По негови думи загинали в района опасния участък вече са над 20 души.

От АПИ обаче заявиха, че не е постъпило искане от Община Айтос за изграждане на обходен път, по който да бъде пренасочен интензивният трафик.

Днес предстои тежка операция на 17-годишния Октай, който пострада при инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари