Делян Добрев: Цените на тока и парното ще скочат с много от 1 януари

1
„Продължаваме промяната“ се опитват да продадат на хората една илюзия за „почтени хора“
„Продължаваме промяната“ се опитват да продадат на хората една илюзия за „почтени хора“ Видео: NOVA

По думите му твърденията, че НАП са събрали с 2 млрд. повече са илюзия, повечето приходи се дължат на инфлацията

Цените на тока и парното ще скочат с много от 1 януари, така сочи логиката на пазара“. Това заяви Делян Добрев от ГЕРБ в предаването на NOVA "Офанзива".

„Не мисля, че „Продължаваме промяната“ ще бъдат първи, чувам общи приказки, нищо конкретно, опитват се да продадат на хората една илюзия за „почтени хора“, които ще оправят държавата. Това е красива илюзия, че държавата ще стане богата, а с това и хората“, коментира още той. 

Той попита кой е казал, че хората в тяхната коалиция са почтени, а другите не са? И призова първо да се вгледат в себе си.

"Ние 12 години управляваме, не сме променяли данъци, дори сме ги намалявали и диференцирали. Делът на незаконните цигари свалихме на 5%", припомни Добрев.

По думите му твърденията, че НАП са събрали с 2 млрд. повече също са илюзия, повечето приходи се дължат на инфлацията. За него тя е най-острият проблем в момента.

Добрев не мисли, че правителство на малцинството е опция.

"Ако ГЕРБ управлява, българското общество би спечелило. Доказали сме, че можем да управляваме по време на кризи, а такава се задава през зимата. Трябва да водим разговори с всички", заяви той.

"Увеличението ще се отрази на всички договори, развалянето им ощетява обществения интерес, защото ще платим същото нещо по-скъпо догодина", смята бившият енергиен министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари