Държавата продължава с кадровите промени в Русе

17
От поста директор на „Напоителни системи - Долен Дунав“ - Русе е била освободена Миглена Трифонова
От поста директор на „Напоителни системи - Долен Дунав“ - Русе е била освободена Миглена Трифонова

От поста директор на „Напоителни системи - Долен Дунав“ - Русе е била освободена Миглена Трифонова

Министерствата на икономиката и на земеделието, които се управляват от БСП в лицето на Корнелия Нинова и Иван Иванов, продължават с кадровите смени в Русе. В последния момент министрите в оставка махат ръководни кадри, за да назначат подходящите според тях лица, информира Русе Медиа.

След като вече официално бившият депутат от БСП Георги Стоилов е вписан като изпълнителен директор на Свободна зона-Русе, вчера е била освободена и директорът на „Напоителни системи-Долен Дунав“-Русе Миглена Трифонова. Дружеството е към земеделското министерство, а според неофициална информация на нейно място е назначен човек от Търговище, свързан с БСП. Медията е направила запитване към Министерството на земеделието и храните по въпроса, но оттам отговор няма.

Предизвестие за освобождаване е трябвало да получи и директорът на Регионалната дирекция „Защита на потребителите“ - Русе Цветан Христов, който е в структурата на Комисията за защита на потребителите и съответно под шапката на Министерството на икономиката. Той е бил извикан в София заедно с други свои колеги, за да му се връчи предизвестието. По неофициална информация обаче Христов е напуснал сградата, преди да го получи, и е излязъл в болнични.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Георги Петров
    Този червен боклук сменя всичко наред с абсолютно некомпетентни и некадърни хорица който не знаят къде се намират. Само да са червени боклуци
  • 14
    7
    И ловец съм и рибар съм, на...
    Цецко е на лов за мърши бря. А и ишиаса го мъчи. Ще му, ъъъ, пръднете на предпръдника. А, ей го бе. Прибра се с два пъдпъдъка и един шшшаран.
  • 16
    6
    daskal
    Само боклук. Накъдето и да погледнеш.
  • 32
    5
    Власт
    Тази жена е бивш кадър на царската партия, после с цяла група напористи активистки се присламчи към ГЕРБ, по късно пък съпругът й- известният зъболекар Ченко Сотиров се преориентира към републиканци за България на Цветан Цветанов.Та този Ченко 7ега драма да купи бившата сграда на Атака до СБА, изобщо - " много стойностни" хора, винаги се нагаждат
  • 14
    4
    Защо ?
    Не са се записали да станат членове на БеСиПе ! Или нямат хубава биография , например баба им и дядото да бяха АБПФК , активни борци против фашизма и капитализма. Македонците , когато казват , че са били тормозени навремето от българските фашисти се сърдим и казваме , че не е вярно. От друга страна в България имаше около 260000 активни борци против фашизма ! Пенсии , привилегии за деца , внуци. Някой да разясни , че се объркахме. Ако не е било вярно , да върнат парите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари