Държавата на Нора

0
Аз режа, аз беся!
Аз режа, аз беся!

За една седмица на малкия екран Нора Недкова успя да измести Златките и да основе „държавата на Нора“, пише Монитор.

Две мнения по въпроса няма – плеймейтката ще остане в телевизионната история като най-несхватливия участник във „ВИП Брадър“. Ще си спестим по-сурови определения, тъй като те едва ли фигурират в речника й.

От 24-годишна танцьорка, спечелила титлата „Мис Плеймейт 2017“, до „президент“ на новоизлюпената република Норландия – приключенията на Нора надхвърлят капацитета й. Тя яростно си завоюва и поста на главен прокурор в Къщата на Големия брат, макар да не можеше по никакъв начин да обясни какво представлява тази длъжност. Българската Дженифър Лопес, както само тя се нарича, се качи на главата на останалите участници и да натрупа повече негативи дори от гримьора с поразяваща уста Валентин Кулагин. 

„Ти нямаш умствен багаж“, „Толкова си самотна, че няма с кого да изядеш една супа“ и прозвището Маймун Пешо са само част от обидите на Кулагин срещу изкусителката, към които обаче никой от съквартирантите им не възрази.

Дори Големия брат, който не би трябвало да си позволява отношение към участниците, демонстрира явна неприязън към варненката.

Защо не ни учудва това? Още в една от първите мисии, в която съквартирантите трябваше да познаят свои цитати и да обосноват мнението си, тя взе кутия с надпис „Плеймейтките са тъпи“ и започна да обяснява защо те не са. След кратко разяснение, че не това е целта на играта и тя трябва да вземе друго „твърдение“, блондинката се спря на „Мразя Нора“. В нейна защита - трудно се обяснява игра на човек, който смуче лъжица, защото я мисли за сламка

Въпреки тоновете грим, редовете екстеншъни, които не се къпят, а се перат, и дрехи в размер за 12-годишни, средностатистическият българин ще си помисли – поне е добра по душа. Златка Димитрова мислеше, че Англия е столица на Великобритания, но - с изключение че почти не наби Къци Вапцаров, демонстрира любвеобилност и трудолюбие по време на участието си в риалити формата. Нора е друга порода. Тя прецака останалите жени в отборна игра, защото не преглътна факта, че няма да е само тя в центъра на вниманието. Те пък й позволиха да напише и изнесе реч само за да може да снижи стойностите на IQ-то на зрителите със заключението, че мъжът дебне като коала.

Единствената самоинициатива, която Недкова пое по време на престоя си в Нови хан, беше да готви обяд за останалите. С малката подробност, че се успиваше, след това не почистваше след себе си, а накрая лъжеше, че друг е оставил боклуците й в кухнята.

Плеймейтката претендира за неземен сексапил и красота отвъд границите на човешкото разбиране, но кадрите й без грим накланят везната към сравнението с примат на Кулагин. Неслучайно Нора умоляваше продуцентите да презапишат номинациите й, тъй като първия път не беше „добре контурирана“.

Ако не друго, то Недкова е на път да завърши висше образование - специалност „Маркетинг“ в НБУ. Това може само да ни дава повод за размисъл на какво ниво е образованието в България.

БИСЕРИ:

„Първа точка от дневния член.“„Аз режа, аз беся!“„Аз съм намерила своя начин на оцеление.“„Аз съм... как беше думата? RebelT – непокорна.”„Много мисля за дебелото си черво, аз съм чревоугодник.“„Ние сме хора, ние сме човеци.“„Кереванът си върви.“„Знам, че пасираната риба е на грил, защото усещам въглени.“„Аз съм бунтовничка като Жана д`Арк.“„По визията посрещат, по акъла изпращат.“„ - Нора, кой е казал: Продължаваме напред? - Че кЪк, мъжът на Андреа!“„Мъжът дебне като коала.“„Макароните са храна за простолюдието.“„Милиарди напуснаха България.“„Вижте ме, като махленска селянка съм.“„- Нора, какво лошо има у китайците ? - Може би, че са много ниски. Аз съм 1,58“.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари