Дърво се стовари върху коли на булевард "Липник"

0
9 сигнала са наложили намесата на пожарната през изминалите почивни дни
9 сигнала са наложили намесата на пожарната през изминалите почивни дни Снимка: Dunavmost / архив

9 сигнала са наложили намесата на пожарната през изминалите почивни дни

Дежурните екипи са гасили няколко пожара в сухи треви и храсти, без нанесени материални загуби - в село Николово, в русенския кв. Средна кула, в землището на Ветово,  в гр. Сеново, с. Караманово и в с. Обретеник.

Посетили са и 2 инцидента с автомобили. На 6 август сутринта екип на Първа РСПБЗН е изпратен на сигнал за „горящ лек автомобил“ на адрес на ул. Алеи Възраждане в Русе, където пожарникарите са оказали съдействие на водач, претърпял ПТП, предизвикано от повдигнат канализационен капак на платното за движение.

Същата вечер в 17:22 служители от Втора РСПБЗН са изпратени в района на второто кръгово, след КПП-то  в посока гр. Мартен, по сигнал за възникнало горене в лек автомобил. На място те са установили, че произшествието в превозното средство е станало по време на движение, заради техническа неизправност в двигателния отсек и горенето е ликвидирано с пожарогасител.

Вчера вечерта, между 18:16 и 19:05 ч., екип на Втора РСПБЗН е извършил отстраняване на паднало дърво върху леки автомобили на адрес на булевард "Липник".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Чакат да падне върху дете
    Пълно безхаберие май цари в Паркстрой . Какво чакат някой клон да затисне човек ли. Толям мързел ги е обхванало. Кой е този дето ги ръководи и защо е още там като неработи
  • -1
    2
    оня
    Някой любител на трънаците, няма ли да се включи.
  • 3
    1
    Otnovo
    Pak darveta padat varhu kolite. Parktroi da ne sa gi zakrili. Zashto ne obsledvat I rejat. Shto za nachalnik ima tam?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари