Дърво падна върху лек автомобил на булевард „Цар Освободител"

0
За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала за произшествия / Снимката е илюстративна
За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала за произшествия / Снимката е илюстративна Снимка: БГНЕС

За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала за произшествия.

Първият сигнал се е оказал лъжлив. Той е бил за запалени отпадъци в контейнери на ул. Чипровци в Русе, където в 11:09 часа е бил пратен екип на Втора РСПБЗН. На място се е оказало обаче, че няма пожар.

В 12:39 часа е постъпило обаждане за наличие на рояк пчели на територията на УМБАЛ „Канев“ на ул. Независимост в Русе. Там са пратени служители от сектор СОД на РДПБЗН с един автомобил и автостълба от Първа РСПБЗН. Оказано е било съдействие роякът пчели да бъда събран и прибран от пчелар.

Вечерта за времето от 18:29 до 19:06 часа пожарникари от Втора РСПБЗН са ликвидирали възникнал пожар в сухи треви и храсти в гр. Русе на бул. Придунавски. Запалването е потушено на площ от около 2 кв.м. Инцидентът се е разминал без щети.

Тази нощ между 03:49  и 05:05  часа служители от сектор СОД са пратени, за да окажат помощ първо при премахването на паднало дърво на улица "Троян" в Русе, което е било отстранено и пътното платно освободено, а след това и на булевард „Цар Освободител", където дърво е било паднало върху лек автомобил „Хюндай“.

Тази сутрин е възникнал и пожар в лек автомобил „Крайслер“ в русенския квартал „Средна кула“. За ликвидирането му във времето от 05:19 до 06:10 часа там са били пратени служители от Втора РСПБЗН. Те са потушили запалването на площ от около 3 кв.м. Причините за пожара предстои да бъдат изяснени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари