Дали става въпрос за Стъки или за Кобрата, едно и също е

2
Политизацията на силовите спортисти видимо цели още по-голяма институционална, а и социална ерозия
Политизацията на силовите спортисти видимо цели още по-голяма институционална, а и социална ерозия Снимка: Фейсбук колаж на Мартин Димитров

Кобра политика е моето определение за физически добре сложени “граждански активисти” с ясно изразена политическа заявка, които допринасят за мутризацията на българската политика

Защото, независимо дали става въпрос за Стъки или за Кобрата, едно и също е. Политизацията на силовите спортисти видимо цели още по-голяма институционална, а и социална ерозия.

С изявите и изпълненията си и двамата оставят тежкото усещане, че са проектни играчи. Това, което могат да постигнат, е да създадат по-добър контекст за г-н Борисов и по-лош за всички нас, останалите.

Борисов видимо се стреми политическата сцена в страната ни да изобилства от мускулест комизъм, който в известна степен изглежда и заплашително. Само в такава среда той ще може да изпъкне, да гарантира политическото оцеляване на “ГЕРБ”, а защо не и да направи опит за завръщане.

Стремим се към демутризация, не към това сегашните хибридаджии да запазят позициите си. И това зависи от нас, на 11-ти юли.

Мартин Димитров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари