Да се отървем от токсините в организма за една минута

1
Да се отървем от токсините в организма за една минута
Снимка: womansion.ru

Бърз и доказан метод как да премахнем отровите с помощта на навика.

С течение на времето, човешкият организъм става все по-подвластен на нарушения в нормалното функциониране, а една от доказаните предпоставки за възникването на различните болести е натрупването на токсини в него. Това се случва чрез храната, която консумираме, водата, дори и чрез въздуха, който дишаме.

И ако до определен момент, тялото ни може да трансформира отровите до по-невредими съставки, то в момента, в който се появят симптоми като редовно главоболие, болки в мускулите и черния дроб, тъмни кръгове под очите, нарушено храносмилане и проблемен сън, може би е време да се запитаме дали именно токсините не са причина за това.

Защото, ако не вземем мерки навреме, е съвсем вероятно скоро да станем жертва на заболявания като високо кръвно, алергии, диабет и дори рак. Ето и една полезна рецепта как бързо и лесно да премахнем сами вредните токсини в организма.

За целта ни трябва полезно растително масло (не олио) - зехтин, шарлан или кокосово масло. Всяка сутрин отпивате една супена лъжица от течността и се жабурите за период от 10 до 20 минути.

По този начин то привлича и отстранява бактериите от устната кухина и лимфната ни система, прочиства синусите и дори помага за заздравяването на зъбите. Важно е обаче да знаете, че в никакъв случай не бива да гълтате маслото, тъй като целта е да изхвърлим отровата от организма, а чрез жабуренето тя отива именно в него.

След като приключите, просто я изплювате в мивката, тоалетната и т.н. Древният метод за детоксикация на организма от легендарната здравна индийска система Аюрведа работи от векове, а единственото, което се иска от вас, е да превърнете този процес в ефективен навик.

Източник: Днес+
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари