Да помогнем на Йоско!

4

Йосиф Йосифов е на 46 години от Русе. Баща на 3 прекрасни деца.

Преди броени дни, съдбата го сблъска с най-тежкото изпитание в живота му. По нещастно стечение на обстоятелствата, бетонна козирка се срина върху него и го затрупа.

В резултат на това, Йоско получи множество тежки травми – разкъсвания на бял и черен дроб, черепно-мозъчна травма и счупване на гръбначния стълб.

В момента Йоско е в УМБАЛ "Канев" - Русе, обездвижен и под медикаментозно лечение. На 25 юли ще бъде транспортиран в болница Токуда в София, където ще му бъде направена спешна операция.

Семейството на Йосиф е осъществило връзка със специализирана немска невро-хирургична клиника за цялостното му лечение. По предварителна информация, сумата, която ще им е необходима е около 22 000 €.

Днес този усмихнат млад мъж има нужда от помощта на всички ни, за да се изправи отново на крака и да прегърне силно децата си.

"Здравейте, приятели! Направихме контакт с няколко специализирани клиники и получихме отговор от болница Memorial в Истанбул.

Офертата, която ни изпратиха е на стойност 45 000 евро и включва два месеца хоспитализация за провеждане на физиотерапия и рехабилитация.

За да може Йоско да замине е необходимо до една седмица да бъде преведена половината сума!" пише Симеон Ангелов в сайта helpkarma.

"Вярваме в силата на вашата добрина и съпричасност!

Нека му помогнем, нека отворим сърцата си, нека не бъдем безучастни наблюдатели!

Нека докажем за пореден път, че в нас бият големи и обичащи сърца!

Йоско, с теб сме! Бъди борбен и упорит!

Вярваме, че ще успеем! ❤"

Към настоящия момент са събрани 1996 евро от дарения. Можете да помогнете на Йосиф Йосифов с дарение чрез сайта helpkarma (Да помогнем на Йоско).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари