Да падат дрехи и задръжки... с пълен глас заедно със Софка

1

Луд купон върви на открития басейн край стадиона във Враца.

Пламен Петков, който е брат на легендарния купонджия Иво Дивия, празнува кръщаването на дъщеря му Ина. 250 възрастни и 50 деца са изпълнили пространството край басейна и се борят с тежките мезета и маркови питиета, които са отрупали специално наредените кръгли маси.

Домакините - Пламен и Цветелина Петкови, изрично са посочили банските като официално облекло за гостите си, но част от тях все пак са пристигнали облечени, съобщава tribali.info.

Всички това обаче се е променило и вече са голи, защото пее ромския славей Софи Маринова. Видялата какво ли не звезда гледа с интерес лудите изпълнения на иначе уважавани врачански бизнесмени, които явно са слушали като малки хита „Да падат дрехи и задръжки"!

Тези от гостите, които все още могат да стоят прави, вече са се качили на масите и пеят с пълен глас заедно със Софка. Всички са по бански, жега е, агнетата се въртят на чеверметата, алкохола бележи все повече победи и вече не е ясно как ще завърши тази поредна историческа веселба, организирана от Пламен и Иво Дивия.

В тон с модерните времена, цялото щуро тържество се снима от дрон, който лети на безопасно от купонджиите разстояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари