Д-р Иван Минчев: Четири часа след като сме си измили зъбите, сме предпазени от коронавирус

0
Д-р Минчев: "Нищо не мога да кажа за политиката на държавата във връзка със стоматологията. Аз лично не работя със здравната каса, защото писането е повече от работата"
Д-р Минчев: "Нищо не мога да кажа за политиката на държавата във връзка със стоматологията. Аз лично не работя със здравната каса, защото писането е повече от работата"

"С една усмивка може да се изразят много неща, дори агресивност, само от формата на зъбите. Дори една загуба от 1-2 млм. се отразяват. Премиерът Борисов има изтрити зъби, които говорят за това, че много е работил"

Това съобщи в ефира на "Беновска пита" по Канал 3 д-р Иван Минчев, стоматолог-имплантолог.

"Искам да използвам вашата трибуна, за да благодаря на тези пациенти, които си поправят зъбите изцяло с пари от техния джоб. Нищо не мога да кажа за политиката на държавата във връзка със стоматологията. Аз лично не работя със здравната каса, защото писането е повече от работата", допълни той.

"Трябва да има частни осигурителни фондове, хората трябва да се грижат добре за зъбите си и наш дълг е да ги информираме, защото като дойдат при нас и ми кажат, че детето има два кариеса на млечните зъби и това не е страшно, аз трябва да им обясня, че не са прави, тъй като това може да доведе до трайни последствия", каза стоматологът.

"Много е важно да си мием зъбите редовно, дори в ситуация като тази с коронавируса. 4 часа след като сме си измили зъбите с паста, това ни предпазва от зараза с COVID-19", категоричен е д-р Иван Минчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари