Д-р Георги Тодоров от Русе: Никакви маски никъде повече

69
Ако бяхме следвали шведския модел, щяхме да имаме днес по-малко починали
Ако бяхме следвали шведския модел, щяхме да имаме днес по-малко починали Видео: 7/8 ТВ

"Уплашени 160 депутати приеха този глупашки закон. Ако бяхме следвали шведския модел, щяхме да имаме днес по-малко починали. Гарантирам ви. Подписът и дипломата си давам."

Това каза в „Студио Хъ” по Телевизия 7/8 д-р Георги Тодоров от Русе.

"Ние предвидихме, че ще има 200 починали до края на май, не познахме, имаше 160. Казахме, че ако продължи със същия дух, ще имаме не повече от 500 починали до края на юли, а днес имаме 600 и колко починали с някакъв вирус. Да, във всяка една инфекция има починали, няма нито епидемия, нито пандемия, нито епидемиологична обстановка", каза д-р Тодоров.

"А хирургът Коце Ангелов обяви, че иска до края на септември. За да може в началото на учебната година да манипулира учителите, да манипулира този министър, който в момента се надявам да не е вече министър, говоря за Вълчев. Така да го изманипулира, че да застане на страната на учителите и децата пак да ги приберат вкъщи, не защото децата са болни, а защото учителите ги е страх", допълни д-р Тодоров.

"Дистанционно образование не съществува, дистанционен преглед не съществува, дистанционна услуга медицинска не съществува, не съществува нищо дистанционно. Дистанционно сме само ние двамата в момента, защото, ако трябваше да дойда в студиото, трябваше да хвана самолета София - Варна, ако има такъв полет, и вътре трябваше да пътувам с маска, защото от България Еър слушат СЗО. Никакви маски никъде за нищо повече", завърши д-р Георги Тодоров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари