Четирима пътници от пометения край Скравена джип са с опасност за живота

2
Прокуратурата в Ботевград разкри подробности за инцидента
Прокуратурата в Ботевград разкри подробности за инцидента Снимка: Катя Петрова

Прокуратурата в Ботевград разкри подробности за инцидента

Под ръководството на Районна прокуратура – Ботевград се водят действия по разследване на пътнотранспортно произшествие с пострадали.

Около 18:00 ч. на 22.08.2022 г., на пътя между селата Скравена и Новачене, в посока гр. Враца, възникнало тежко ПТП между товарен автомобил, м. „Мерцедес“, с полуремарке, превозващ газ пропан-бутан, и лек автомобил с марка „Тойота Ланд Крузер“.

Вследствие на удара са пострадали водачът на лекия автомобил Г.Г. (на 60 години) и пътуващите с него – 13-годишните П.Н. и Т.Ц., Ц.Ц. (на 55 години), П.Д. (на 38 години), Ц.Д. (на 35 години), Д.Н. (на 33 години). Те са получили различни по степен на тежест увреждания.

Откараха в "Пирогов" две деца, пострадали край село Скравена

Към настоящия момент четирима от пътниците са с опасност за живота.

Д-р Григор Томов е пострадал тежко при катастрофата край Скравена

Водачът на товарния автомобил – 56-годишният Л.К., е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, като пробата му е показала отрицателен резултат.

След получен сигнал за пътен инцидент незабавно е бил извършен оглед на местопроизшествието. Иззети са веществени доказателства. По делото са приобщени и участвалите в ПТП автомобили.

На водачите са взети кръвни проби за алкохол и наркотици. Проведени са разпити на свидетели за установяване на фактическата обстановка на произшествието.

Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари