Честит рожден ден на най-сексапилния актьор на нашето време - Брад Пит

0
На 57-годишна възраст актьорът може и да клони към рисковите групи, но очевидно това не му пречи да помага на хора в нужда в тези тревожни времена
На 57-годишна възраст актьорът може и да клони към рисковите групи, но очевидно това не му пречи да помага на хора в нужда в тези тревожни времена Снимка: БГНЕС

Днес актьорът навършва 57 години! Въпреки трудната и доста емоционална година, през която той мина, той не падна и успя да излезе от може би най-голямата крива в живота си досега

Кой е Брад Пит всъщност, разкрива Edna.bg:

Той е най-голямото дете от семейството. Майка му е учителка, а баща му притежава фирма за зеленчуци.

Заедно със семейството си Брад се мести в Спрингфийлд, Мисури, където изминават и училищните му години в Кискапу Хайскол. Детството му преминало спокойно: щастливо семейство, малко приятели, но много излети, имало едно нещо, което го правело интересен – обожавал филмите! Брад бил абсолютно обладан от киното и винаги намирал време да гледа някой филм, било той анимационен или сапунен сериал.

Учи счетоводство в университета в Мисури и напуска колежа два месеца преди да завърши, образованието му остава незавършено. Той заминава с кола, която се казва „Run around Sue“, когато заминава за Калифорния. За него започва нов живот. Той е млад, амбициозен и има 5 долара в джоба си.

И всичко започва лека-полека да се случва в живота му по правилен начин. 

С малкото спестени пари ходи на уроци по актьорско майсторство. Първата му роля е каубой във филма „Телма и Луиз“ през 1990 година, където младата звезда се появява на екрана само за 1 минута.

Не след дълго идва успехът с участието му в „A River Runs Through It“ и „Интервю с вампир“ заедно с Том Круз, Крисчън Слейтър и Антонио Бандерас, което го изстрелва в списъците на най-търсените актьори. Така започва да неговият път към славата. 

След участието във филма „Легенди за страстта“ списание „Пийпъл“ го обявява за „най-красивия жив мъж“. В допълнение певицата Мелиса Евъридж заявява: „Една нощ в компания на… Да кажем лесбийки, бяхме в бар, където момчета играеха баскетбол в басейна. Бяхме зяпнали Брад и всички се съгласихме, че той би могъл да промени женското съзнание“. 

Той е бил женен за две от иконите на днешното кино - Дженифър Анистън и Анджелина Джоли. За съжаление и двата брака се разпадат. 

Анджелина Джоли и Брад Пит се разделят през 2016 г., а след дълъг процес на договаряне за родителските права над своите шест деца те финилизираха официално развода си миналата година. И тъкмо когато изглеждаше, че отношенията на бившата двойка са се подобрили, актрисата поиска съдията, който се занимава с развода й, да се оттегли поради конфликт на интереси. Сблъсквайки се с подобно искане, юридическият екип на Брад Пит отговори, че това е стратегия на актрисата, за да спечели време, що се отнася до грижите за шестте им деца. 

Съдебният процес е усложнен и напрегнат, но едно няма съмнение, че Брад и Анджелина искат децата им да бъдат здрави и щастливи и да получават подкрепа и от двамата си родители, да осъществяват съвместно родителство по наистина здравословен начин.

Е, както вече споменахме, 2020-та беше несъмнено динамична и вълнуваща година за нашия звезден рожденик. 

Спечели „Златен глобус“ и "Оскар" в категорията "Най-добър поддържащ актьор" за ролята си на каскадьора Клиф Бут във филма „Имало едно време в Холивуд“ на режисьора Куентин Тарантино. Напомняме, че това е първият му „Оскар“ като актьор, след като през 2014 г. получи приз на киноакадемията като продуцент на филма „12 години в робство“. 

Няма да пропуснем и друг специален момент, който накара всички негови фенове да полудеят - предсказваха, че Брад Пит ще грабне статуетка от наградите на Гилдията на филмовите актьори, но никой не очакваше забавната му и нестандартна реч и емблематичната среща с Дженифър Анистън.

Въпреки тези блестящи постижения, актьорът сподели през януари, че личният му живот е "бедствие", а папараците го следват на всякъде. Това обаче не се оказа съвсем вярно - през лятото стана ясно, че Брад има нова жена до себе си - 27-годишната красавица Никол Потуралски.

Е, за добро или лошо, само два месеца по-късно ви съобщихме новината, че Брад отново е сам и според източник взаимоотношенията му с модела "никога не са било толкова сериозни, колкото излезе, че са“.

В едно обаче сме сигурни - Брад Пит е мъж със златно сърце, многократно го е показал и продължава да го показва. През пролетта направи жест към своя близка приятелка, като ремонтира дома ѝ, но добрите дела на актьора не спряха дотук. 

Тазгодишният носител на „Оскар“ беше забелязан да раздава хранителни продукти на социално слаби семейства в Лос Анджелис миналата седмица. На снимки, публикувани в Daily Mail, се вижда как Пит с усмивка разтоварва кутии от камиони, носейки маска и ръкавици:

На 57-годишна възраст актьорът може и да клони към рисковите групи, но очевидно това не му пречи да помага на хора в нужда в тези тревожни времена.

Няма какво друго да добавим, освен да призовем всеки да последва примера му, да се опита да бъде по-добър човек и да помага на нуждаещите се според възможностите си - разбира се, не само в условия на пандемия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари