Черна статистика: 7 жертви в катастрофи днес

0
При четири тежки катастрофи за последните 24 часа загинаха общо седем души, сред които три деца
При четири тежки катастрофи за последните 24 часа загинаха общо седем души, сред които три деца Снимка: Агенция КРОСС

При четири тежки катастрофи за последните 24 часа загинаха общо седем души, сред които три деца

Двама възрастни и едно дете са жертвите на катастрофа в Пловдивско. Инцидентът е станал в неделя около 22.00 ч. на пътя между Пясъчево и Гълъбово, предаде КРОСС.

Петгодишно дете загина, след като беше блъснато от автомобил в пловдивското село Ръжево Конаре. Кметът на селото Димитър Гинов каза пред Радио Пловдив, че детето е било оставено без надзор. То е изскочило зад спрял автобус и тогава е било ударено от автомобила, управляван от 69-годишна жена.

Тежка катастрофа стана между шуменските села Градище и Черенча. Двама души са загинали, а други двама са ранени. По първоначална информация челно са се ударили ТИР и лек автомобил, а след това в тях се е блъснала трета кола.

При друг инцидент е загинал 37-годишен мъж от Мадан. Автомобилът му се е преобърнал в канавката на пътя между селата Давидково и Лъки. В колата е имало още двама души, единият от които също е ранен, но без опасност за живота. Водачът и пътниците не са използвали предпазни колани, предаде кореспондентът на БНР в Смолян Радостина Чернокова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари