Челна катастрофа затвори пътя Самоводене - Ресен

6
Пострадали са двама шофьори и двама пътници
Пострадали са двама шофьори и двама пътници Снимка: БГНЕС / Архив

Пострадали са двама шофьори и двама пътници

Третокласен път между селата Ресен и Самоводене временно беше затворен за движение след сериозен инцидент, при който два леки автомобила се удариха в челен сблъсък. Сигналът за инцидента е получен около 15:30 часа, като първоначална информация сочи, че двата автомобила са се сблъскали челно.

В резултат на инцидента са пострадали двама водачи и двама пътници, които са пътували в двата автомобила. Точната причина за произшествието все още се изяснява. На мястото на инцидента пристигнаха екипи на полицията, които поемат контрола върху ситуацията и пренасочват автомобилите по обходни маршрути.

Започнато е досъдебно производство, с цел изясняване на обстоятелствата около случилото се. Полицията активно работи по разследването на произшествието и ще предостави допълнителна информация, след като бъдат извлечени по-конкретни изводи от процеса.

Затварянето на пътя между Ресен и Самоводене временно създава неудобства за движението на местните жители и шофьори.

Всички, които са на път в този район, се приканват да следват указанията на полицията и да използват алтернативните маршрути, предоставени от властите, докато пътното платно бъде отново достъпно за движение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Grigirow
    Нищо не пренасочват
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари