Бушонът е в левия ъгъл

13
Дебелият врат на властта се качи на раменете на едно студентче
Дебелият врат на властта се качи на раменете на едно студентче

Дебелият врат на властта се качи на раменете на едно студентче

Борбата за власт е жестока! Младите хора нямат място на трапезата, те са само инструмент за политическа реклама.

В началото на месеца кукловодите ни представиха Георги Кръстев официално като областен координатор на ГЕРБ - Русе. 

21-годишният младеж благодари от сърце на човека, който дълги години разпределяше порциите в Русе: „Това е голяма отговорност, която осъзнавам. Благодаря на господин Нунев, за мен той е човек с безценен опит"

Тогава Пламен Нунев заяви пред членовете на ГЕРБ, че е взел решение да се оттегли: „Хора с бели коси като нас трябва да направят крачка назад и да дадат път на млади хора, какъвто е новият областен координатор Георги Кръстев. Съветът ми към него е да се учи от хората с опит и да бъде екипен играч".

Това е типичен стар комунистически номер, с който старите муцуни искат да блеснат пред избирателите - Ние даваме път на младите, но кокала не е за тях. 

Най-важното е, че синчето на Наталия Кръстева няма да пречи на старите хрантутници и ако не е достатъчно послушен, ще му дърпат ушите.

Основната грешка е, че хората ме виждат като 21-годишен младеж, който влиза тепърва в политиката и ще бъде контролиран

Залагаме в Русе на изключително млад човек. Той ще се справи с помощта на Деси, Нунев и Кралев. Вярвам, че ще се справиш, Георги, а ако не се справиш, младостта не води винаги първия път до титла. Понякога загубите са по-важни от победите“, каза Бойко Борисов.

Мисията е изпълнена - бушоните ще събират подкрепа докато са млади, а ако са послушни може и някоя коричка хляб да им подхвърлят.

Припомняме, че окончателният вариант на листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДС за Русенския район внесе смут, защото хищниците са повече от тревопасните и първите две места в листата ги налапаха Красен Кралев и Десислава Атанасова.

Дебелият врат на властта е парашутист от София, а Деса е по-разпознаваема в Дулово като Деса-тъпото. И двамата не вдъхват никакво доверие, че отиват в Народното събрание за благото на русенци.

Първоначалният вариант бе с водач Красен Кралев, а втора трябваше да бъде Алисе Муртезова. Но в последния момент Деса от Дулово избута мениджъра на „Медика“  от избираемата позиция.  Алисе Муртезова се е почувствала огорчена заради разместванията. Още повече, че тя напусна Общинския съвет, за да заеме временно място на депутат в предишното Народното събрание, докато Красен Кралев е служебен министър. Така тя се оказа с най-краткия депутатски мандат за Русе.

Така името на Алисе Муртезова беше заличено в списъка с кандидати, а Десислава Атанасова обясни, че решението за оттегляне от листата е лично на Алисе Муртезова и само тя може обясни какви са причините.

След оттеглянето ѝ на трето място изненадващо се оказа председателят на Регионалната колегия на БЛС - Русе д-р Цветан Райчинов, а четвъртото място е за адвокат Николай Братованов, който е от гражданската квота от страна на ГЕРБ. Коалиционният партньор СДС, който на предишните избори имаше четвърто място в листата, този път е на пето. Сините издигат областният председател Драгомир Дамянов от Две могили.

И накрая стигаме до неизбираемата позиция на новият областен ръководител на ГЕРБ Георги Кръстев, който заема почетното 6-то място в листата на герпопитеците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари