Бури, гръмотевици, дъжд и градушки идват в края на следващата седмица

21
Студен атмосферен фронт ще развали времето
Студен атмосферен фронт ще развали времето

Студен атмосферен фронт ще развали времето

В последния ден от тази седмица времето ще е спокойно, приветливо и слънчево в западните и централните райони. В източната половина на страната облаците ще се разкъсат, най-късно в крайния югоизток, предава NOVA. Температурите през деня ще са в интервала 11-16 градуса.

Цялата следваща седмица ще е пролетно топла с повече облаци около началото на астрономическата пролет - 20 март вечерта. В първите два дни на пролетта има изгледи за краткотрайни превалявания от дъжд в Западна и Централна България.Бързо след това облаците ще отстъпят пред слънцето и с наближаването на почивните дни ще е преобладаващо слънчево с показания на термометрите над 20 градуса.

В края на седмицата ще премине студен атмосферен фронт с по-силен северозападен вятър и с условия за пролетни гръмотевични бури с краткотраен, на моменти локално интензивен валеж. При такива ситуации има повишена вероятност от градушки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари