Бургазлия преби майка си и се скри в мазето

1
Полицаи преговарят с него, а медици преглеждат пострадалата жена
Полицаи преговарят с него, а медици преглеждат пострадалата жена Снимка: Флагман

Бургазлия на име Валентин, на около 30 години, преби собствената си майка, съобщи Флагман. 

Неприятният инцидент се разигра около 12:00 ч. днес на ул. „Сливница“ в ж.к. „Възраждане“. Побеснелият млад мъж толкова сериозно започнал да налага майка си, че нещастната жена викала за помощ през прозореца, разказват очевидци.

Съседи са извикали веднага полиция, която е пристигнала за няколко минути. Униформените на практика са спасили живота на бургазлийката, защото при вида им Валентин се изплашил и в момента се е заключил в мазето. Полицаи преговарят с него да отвори вратата, но не срещат никакво съдействие. Валентин само твърдял, че нищо не бил направил и майка му си измисляла.

Пострадалата жена в момента е разпитвана от двама служители на Първо РУП и изплашено разказва, че нямало сериозен проблем и ”не било станало кой знае какво“. На място пристигна и медицински екип, който оказа първа помощ на пострадалата жена.

Полицаите в момента са безсилни и ще уведомят близките на семейството, за да предприемат мерки. Съседи разказаха, че Валентин не работел нищо и се движел в лоша компания.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари