БСП връща в четвъртък мандата неизпълнен

0
"Възраждане" са патерица на ГЕРБ, а ИТН - на ДПС, заяви Георги Свиленски
"Възраждане" са патерица на ГЕРБ, а ИТН - на ДПС, заяви Георги Свиленски

Това обяви председателят на ПГ на партията Георги Свиленски

"Утре, четвъртък, ще върнем мандата на президента Радев като неизпълнен. ГЕРБ, ДПС, ИТН и "Възраждане" не искат да има закони, не искат да има КЕВР, искат да има хаос и беззаконие."

Това заяви председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски на брифинг в парламента, предаде репортер на БГНЕС.

Опасността, която предстои пред държавата от днес нататък е на тези, които не подкрепиха България да има работещо правителство. ГЕРБ, ИТН, ДПС и "Възраждане" саботираха и извадиха от програмата на Народното събрание законодателната програма, предложена на БСП.

"Възраждане" са патерица на ГЕРБ, а ИТН на ДПС, заяви още Георги Свиленски, след разразилия се по-рано в пленарна зала скандал.

Депутатите от ИТН спряха опита да се състави ново правителство

В този парламент няма антикорупционно мнозинство, а има представители на тези, които искат да се възползват от корупцията, заяви още Георги Свиленски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Наско
    САМО ВЪЗРАЖДАНЕ!!! ПП, БСП и ДБ вън от парламента!
  • 6
    7
    Реално
    Цоциалистите нещо се омацаха до ушите. Всички други са им виновни, а те самите са света вода ненапита. Ситуацията им е като онази приказка Кой ми оцапа гащите.
  • -4
    6
    Урааа
    Край на американската доминация в България, Възраждане първи, НАТО вън и спиране на приемането на еврото. Също така отмяна на френското предложение. България ще я има!
  • -10
    5
    Урааа
    Възраждане първа сила и кабинет Костадинов
  • 11
    4
    colibri
    Лошо впечатление ми направи изказването на Свиленски-как всички други са им виновни. БСП сами са си виновни, а според мен в главната роля е председателката им. Всички разбраха, че за нея властта е опиат, на който тя не може да устои.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари