БСП потвърждава: Партията на служебните министри набира наши членове

0
Христо Проданов: Имало е разговори с членове на БСП за новия проект на Кирил Петков и Асен Василев
Христо Проданов: Имало е разговори с членове на БСП за новия проект на Кирил Петков и Асен Василев Видео: NOVA

В БСП има информация, че в някои от структурите на партията е имало разговори и предложения към членове, които биха се присъединили към новия проект на двамата служебни министри

Това заяви в предаването „Офанзива” зам.-председателят на парламентарната група на БСП Христо Проданов. Така той потвърди твърдението на социалисти, че необявената партия на Кирил Петков и Асен Василев е в процес на структуриране.

Ние си правим нашия вътрешен анализи”, допълни Проданов и допълни: "Този феномен с разцепването е характерен не само за БСП, а за политическата действителност у нас. За БСП това явление датира още от времето на тесните и широки социалисти до наши дни. Като миналата година например Красимир Янков направи собствен проект, яви се на избори. За такива проекти, освен семействата им, никой друг не гласува”, коментира Проданов.

Проданов не очаква в навечерието на изборите президентът Румен Радев да се занимава с политически проект.

Ако случайно се роди, той трябва да заяви дали е ляв, десен. За да можем ние да определим нашите позиции”, каза Проданов. „БСП винаги е имала политически конкуренти, с които се е справяла. Всеки има право да си прави партия”, коментира още депутатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари