Британски пъб сложи електрическа ограда за спазване на дистанция

1
Няколко редовни пияници вече са си изпатили
Няколко редовни пияници вече са си изпатили Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Собственик на британски пъб беше принуден да инсталира проводници, по които тече електрически ток, за да бъде спазвана социалната дистанция и да не бъде санкциониран за нарушаването й, пише в. "Метро", цитиран от Dir.bg.

Обикновено електрическите огради се използват, за да контролират добитъка да не излиза отвъд отредените му пасища. Но подобно приспособление върши отлична работа и в пъба "Стар ин" в гр Сейнт Джъст в графство Корнуол.

Жицата под напрежение е поставена пред тезгяха на бара, така че клиентите да не се приближават прекомерно до барманите и персонала.

Собственикът на заведението Джони Макфадън е и фермер и добре познава действието на подобно устройство. Преди инсталирането му клиентите си правели каквото си искат и дишали във врата на персонала. Но след въвеждането на ограничителната мярка, дисциплината се покачила. Сега Макфадън рядко пуска ток по жицата, но когато консумацията нарасне и клиентите "направят главите", оградата се задейства.

Няколко редовни пияници даже си били изпатили. Но след като изтрезнеели на другия ден, много по-стриктно спазвали правилата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари