Браво на министър Рашков, НАП и ДАНС!

3
Някой най-после да се осмели да бръкне в гнездото с осите в Пазарджик!
Някой най-после да се осмели да бръкне в гнездото с осите в Пазарджик!

Браво на министър Рашков, НАП и ДАНС! Най-после държавата да си дойде на мястото! Някой най-после да се осмели да бръкне в гнездото с осите в Пазарджик!

За наследството на ДПС и ГЕРБ и връзките им с кмета, за схемите на източване на публичните пари на общината се разказват легенди. Легенди, легенди, но със сигурност има и уличаващи документи. От 14 години „няма кой да ни накаже“ е девизът на управление на Пазарджик. В сянката му се източиха пари, докара до просешка тояга цял град, дори човек плати с живота си. Дали пък наистина няма кой да ги накаже? Особено на фона на пресконференцията на кмета току-що, на която той оспори правото на държавните органи, включително на НАП и МВР, да го проверяват.

След като му взеха книжката преди два дни, кметът на Пазарджик от днес ще трябва да отговаря и по други закони. И дали е троянският кон на ГЕРБ и ДПС в Пазарджик.

Проверката на МВР, ДАНС и НАП днес се надявам да покаже кой е „на трапезата“ на обществените поръчки, богато платена с парите на хората от Пазарджик. И докога под дебелата политическа сянка на ДПС и ГЕРБ ще се сглобяват мнозинства – и такива като това в Пазарджик, но и цели правителства.

Докога ще се раздава безнаказано на ДПС и ГЕРБ от парите на българските граждани?

Готви се сглобяване на тяхно общо токсично правителство. Готви се връщане на бял кон на Борисов, следван от каляската на ДПС.

Мая Манолова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари