Браво! Искрен Веселинов върна изгубен портфейл с 800 лева

2

Русенски депутат намери портфейл с 800 лв. и го върна на собственичката му. "Обявих за случая във Фейсбук и за броени часове открихме жената, очарован съм, че хората реагираха веднага да помогнат", заяви Искрен Веселинов. До сутринта във вторник съобщението му в социалната мрежа са споделили над 1000 потребители, които го поздравяват за постъпката.

"Намерих портфейла между лекия ми автомобил и тротоара на улицата, бях паркирал до Здравната каса и се прибирах късно вечерта в понеделник от концерт", обясни народният представител. Той видял, че в портмонето има само пари, но не и документи. Натъкнал се на снимка и бележка от НЕЛК часове по-късно. Жената имала фризьорски салон в сградата на Здравната каса в крайдунавския град и чакала някой да й се обади, че е намерил изгубената вещ. След края на работиня ден тя си тръгнала, без да забележи, че изтървала портмонето.

"Изобщо и не си помислих да постъпя другояче, освен да занеса намерената вещ в полицията, парите не бяха малко, заплата и половина, и собственичката им сигурно се е притеснявала", допълни зам.председателят на ВМРО и областен координатор на войводите в Русе. Затова и той настоял чрез съобщението си в социалната мрежа да му помогнат да издири Петя Гочева, за да се успокои. Депутатът на два пъти също си губел портфейла с пари и случайни хора му го връщали.

Източник: Вестник Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари