Брад Пит получи комплимент от Космоса

0
Той е по повод ролята му във филма „Към звездите“, в който изпълнява роля на астронавт
Той е по повод ролята му във филма „Към звездите“, в който изпълнява роля на астронавт Снимка: Getty Images

Актьорът се свърза с Международната космическа станция (МКС)

Актьорът Брад Пит получи получи комплимент от Космоса. Той е по повод ролята му във филма „Към звездите“, в който изпълнява роля на астронавт. В него Пит  участва в рискована мисия, за да търси своя баща, чийто експеримент заплашва Слънчевата система.

Актьорът  се свърза с Международната космическа станция (МКС) от контролния център на НАСА в Хюстън за 20-минутен разговор с американския астронавт Ник Хейг, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА.

"Ad Astra" star Brad Pitt speaks with NASA astronaut Nick Hague about the perspective of looking at Earth and humanity from space pic.twitter.com/Em4A5VzTXB

— TIME (@TIME) 16 септември 2019 г.

Въпросът за живота в безтегловност бързо зае важно място в разговора им. „Мазолите по краката ми изчезнаха, защото не стъпвам с ходилата си“, каза Хейг, който понастоящем е на борда на станцията заедно с двама американци, двама руснаци и италианец. „Но имам мазол на палеца на крака си, защото непрестанно се захващам за нещо с него. Това е сред странните неща, за които човек не мисли на Земята“, поясни той.

„Невероятно е“, отвърна Брад Пит.

Top story: Actor Brad Pitt to Speak with NASA Astronaut https://t.co/vD90nkYqo1, see more https://t.co/eIPP4yW4ZU

— Mark K2EXE Scrano (@k2exe) 17 септември 2019 г.

Актьорът попита също Хейг дали превъплъщението му в ролята и пресъздаването на условията на безтегловност са убедителни. „Много са добри“, увери астронавтът. Пит освен това попита Хейг кой пуска музиката на борда на МКС и дали астронавтите са наблюдавали неотдавнашния неуспешен опит за прилуняване на индийския спускаем модул „Викрам“. „Разполагаме с плейлист и се редуваме“, поясни Хейг.

„Приятно е, защото имаме възможност да чуем също руска традиционна музика. За съжаление не наблюдавахме кацането на индийския модул“, посочи астронавтът.

Brad Pitt asks #NASA astronaut: 'Who was more believable? Clooney or me?' | https://t.co/rlpn0HKgW8 pic.twitter.com/H67zK3MDMg

— Economic Times (@EconomicTimes) 17 септември 2019 г.

„Кой е по-убедителен на екрана, Клуни или аз“, попита също Пит, имайки предвид Джордж Клуни, който е в образа на астронавт във филма „Гравитация“ и се е снимал заедно с него в редица филми. „Твоето присъствие на екрана несъмнено е по-убедително“, отвърна Хейг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари