„Божията коса“ на Роналдо измести „Божията ръка“ на Марадона

0
Звездата на Португалия реагира на този гол, сякаш е вкарал. Безсрамно!, написа Крис Сътън
Звездата на Португалия реагира на този гол, сякаш е вкарал. Безсрамно!, написа Крис Сътън Снимка: Twitter

Звездата на Португалия реагира на този гол, сякаш е вкарал. Безсрамно!, написа Крис Сътън

Бившият национал на Англия Крис Сътън също се включи емоционално с мнение за първия гол на Португалия срещу Уругвай (2:0). В 54-ата минута „мореплавателите“ откриха. Първоначално голът беше записан на Кристиано Роналдо, но впоследствие се оказа, че 37-годишният ас, който в момента е свободен агент, не е докоснал топката с глава.

„Забравете за „Божията ръка“ на Марадона, „Божията коса“ на Кристиано Роналдо вече е на мода. Звездата на Португалия реагира на този гол, сякаш е вкарал. Безсрамно! За съжаление на Роналдо, в топката на Adidas има сензор. Графиката потвърди, че тя е минала покрай него. Сигурен съм, че фактът, че Лионел Меси има договор с Аdidas, а Роналдо - с Nike, ще доведе до някои смешни теории на конспирацията. Но дори след повторенията ми се стори, че няма докосване. Важно е да се отбележи фактът, че ако не беше Роналдо, вратарят на Уругвай щеше да улови топката след центрирането на Бруно Фернандеш. Скокът на Роналдо беше важен, но да не се опитва да претендира за гол, който не е отбелязал!

Винаги знаеш, ако си докоснал топката. Дори и най-лекият допир се усеща. Не мога да си спомня някога да съм опитвал да лиша съотборник от гол. Но Роналдо няма да получи това от ФИФА, колкото и съобщения да изпрати на Пиърс Морган! Когато Роналдо празнуваше, не беше отборът, а само той. Роналдо е всичко за Роналдо“, написа бившият нападател на "Челси" и Англия в колонката си в Daily Mail, предаде bTV.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари