Борисов: Управляваме по най-добрия начин пандемията

0
„Перфектна организация. В този край българите за тези десетина години изживяхме 3 кризи. След това дойде миграционната криза. Единствената държава, справила се с миграционната криза, е нашата. Ние управляваме по най-добрия начин пандемията. Това е безспорно", хвали сам себе си  премиерът
„Перфектна организация. В този край българите за тези десетина години изживяхме 3 кризи. След това дойде миграционната криза. Единствената държава, справила се с миграционната криза, е нашата. Ние управляваме по най-добрия начин пандемията. Това е безспорно", хвали сам себе си премиерът Видео: Фейсбук

Управляваме по най-добрия начин пандемията

 Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов в Малево, цитиран от Агенция "Фокус".

Перфектна организация. В този край българите за тези десетина години изживяхме 3 кризи. След това дойде миграционната криза. Единствената държава, справила се с миграционната криза, е нашата. Ние управляваме по най-добрия начин пандемията. Това е безспорно. И в момента се справяме най-добре от всички и с тази ужасна пандемия. След някой друг ден ще отворим ресторантите, учениците ходят на училище. В Холандия ще отворят фризьорските салони. Представете си досега са били без фризьорски салони, молове, фитнеси. Това не значи, че трябва масово да се юрнем по ресторантите. Ние никой не задължаваме да ходи по молове и заведения“, коментира Борисов.

По думите му това е право на личен избор. „Разчитам на дисциплинирания и мислещия народ. Заслужава да води нормален живот. Не означава, че от 1 март всички трябва да се натикате в ресторанта. Трябва пак да бъде с цялото разбиране на хората, че пандемията не е свършила. Имаме цял март да ваксинираме. Това е огромен щит срещу вируса“, допълни той.

Попитан кой ще го замести по време на предизборната кампания, Борисов отговори, че Марияна Николова отговаря за изборите. „Министър-председателят винаги си е министър-председател дори и в отпуск. Държавата се управлява от правителството“, подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари