Борисов обвини служебното правителство в 300% ръст на тока

0
Той заяви, че през последните 10 години не е спряна нито една европрограма, а сега от както Румен Радев управлява, те спират една по една
Той заяви, че през последните 10 години не е спряна нито една европрограма, а сега от както Румен Радев управлява, те спират една по една Снимка: Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува действията на служебното правителство и ги обвини в 300% ръст на сметките за ток

Той заяви, че през последните 10 години не е спряна нито една европрограма, а сега от както Румен Радев управлява, те спират една по една, предава NOVA.

"Увеличение на цените на тока - 300%. Искам, но в кавички, да продължим промяната, в която ние не искаме да сме част, а искаме да продължим градежа на градовете и селата", заяви Борисов от Пловдив.

Той отправи още критики към управлението на служебния кабинет.

„Думата власт не е хубава. Власт използва Румен Радев. Къде щяхте да правите европейско първенство в Пловдив, ако не бяхме построили колодрума? Над половин милиард са влезли в града целево, а сега има за всички общини 100 милиона. Ако зависи от мен сега ще спра магистрала „Тракия", докато не сменят мантинелите. В момента "Тракия" е убийствена магистрала. На всеки 2 - 3 км няма мантинели. Ако пак стане катастрофа, колите ще отиват в насрещното движение. Вие не сте почтени. Ако бяхте, щяхте да направите не актуализация на нашия бюджет, а щяхте да направите бюджет да следващата година. Това е почтеност в политиката”, каза Борисов.

По-рано в профила си във Facebook Бойко Борисов написа, че 113 години след обявяването на независимостта е добре да не забравяме, че правото да си свободен и независим върви заедно със задължението да си отговорен.

Борисов не пропусна и политически щрих в изказването си, като заяви, че "политическата криза, в която, ни вкара избраният за обединител, се преодолява с отговорност" и призова политиците да загърбят егото си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари