Борисов: Гледахте ли ги докторите как искаха да им се подписвам на престилките? Е, ще ви покажа!

1
Взе лекуващият си лекар за заложник
Взе лекуващият си лекар за заложник

Взе лекуващият си лекар за заложник 

"Дали ГЕРБ е токсичната партия? Гледахте ли ги вътре в болницата докторите как искаха да им се подписвам на престилките? Ще ви ги покажа."

Това каза горделиво министър-председателят в оставка Бойко Борисов пред отбрани медии при изписването си от „Софиямед“. Към този час той трябваше да бъде в парламента, но уви…

Какво правим с мандата – официално писмо до „Демократична България“, за да чуем техния официален отговор. Много ми е много странно тази уж дясна партия как изведнъж започна да харесва и е готова без абсолютно никакви претенции да подкрепи Слави Трифонов. Ще кажа само една история. Бяхме веднъж със Слави Трифонов на кино и срещаме Иван Костов със съпругата си. Той се здрависа с мене, Трифонов си подаде ръката, Костов си бръкна в джоба и не му даде ръка. Партията на Иван Костов днеска безусловно подкрепя „Има такъв народ“, а не най-голямата дясна, европейска, призната от всички партия ГЕРБ – като започнете от Зьодер, ХДС, ХСС, Орбан, Пленкович, Мицотакис и много други“, недоумява Борисов.

От думите му стана ясно, че ГЕРБ са готови за преговори и с „Има такъв народ“. В преговорния екип ще бъдат Дани Митов, Любен Дилов и Калин Вельов.

За Нинова мра да стои начело на БСП“, изказа се Бойко Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари