Борис Бонев: Ако Борисов е толкова загрижен, да беше уволнил Pi аr Sevi Boiko

0
Управлението на ГЕРБ и Фандъкова се разпада като кула от карти
Управлението на ГЕРБ и Фандъкова се разпада като кула от карти

Управлението на ГЕРБ и Фандъкова се разпада като кула от карти

"След като ГЕРБ загубиха националната власт, държат на всяка цена да си подсигурят каналите за усвояване на софийска почва", каза той

"Управлението на ГЕРБ и Фандъкова се разпада като кула от карти – още не сме преполовили мандата, а Елен Герджиков е третият общински съветник от ГЕРБ, който си тръгва. Вече и четирима зам.-кметове също напуснаха екипа на кмета".

Това каза столичния общински съветник и основател на "Спаси София" Борис Бонев в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по TV1 и TV+

"ГЕРБ за пореден път демонстрират липсата на демократичен капацитет, като позволяват на някой си от Банкя да "уволнява" демократично избран общински съветник. Ако Борисов е толкова загрижен за партийния пиар, да беше уволнил Pi аr Sevi Boiko, а ако проблемът е транспортен, да беше уволнил зам.-кмета по транспорт или директора на ЦГМ", каза още Бонев.

"Очевидно е, че това не е случайна смяна - явно Герджиков не може да свърши работата, която Борисов очаква от него в оставащите последни 2 години от управлението на ГЕРБ в София. След като загубиха националната власт, държат на всяка цена да си подсигурят каналите за усвояване на софийска почва", коментира той.

"Заместникът на Герджиков също не е случаен. Спряган за аватар на ковчежника на ГЕРБ Орлин Алексиев, Георги Георгиев е едва първи мандат общински съветник, а веднага беше сложен за председател на най-важната комисия - тази по финанси. От днес той е и председател на СОС", каза още Борис Бонев.

"Очевидно е, че силата и поддръжката му идва извън сградата на "Московска" 33", смята той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари