Бойните действия все по-близо до западната граница

0
От украинската армия заявиха, че руските войски се опитват да укрепят позициите си в окупираните територии, поддържат темпото на настъплението си и се подготвят за нови атаки
От украинската армия заявиха, че руските войски се опитват да укрепят позициите си в окупираните територии, поддържат темпото на настъплението си и се подготвят за нови атаки Видео: NOVA

Очаква се преговорите между Москва и Киев да бъдат подновени

И днес продължава руската офанзива срещу редица градове в Украйна, предаде NOVA. От украинската армия заявиха, че руските войски се опитват да укрепят позициите си в окупираните територии, поддържат темпото на настъплението си и се подготвят за нови атаки. 

Очаква се преговорите между Русия и Украйна да бъдат подновени днес, отново чрез видеоконферентна връзка.  В телевизионно обръщение украинският президент отново призова НАТО да наложи зона, забранена за полети, като каза, че ако не го направят, руските ракети ще започнат да падат на територията на НАТО

"Повтарям отново - ако не затворите небето ни, въпрос на време е руските ракети да започнат да падат върху ваша територия, на територията на НАТО и по домовете на граждани на страните от НАТО. Американски журналист беше убит днес в Киевска област. Колегата му е ранен. Това беше умишлена атака на руските военни. Те знаеха какво правят, но изглежда не всички на Запад знаят какво правят.  Сега за преговорите с Руската федерация. Всеки ден представители на двете делегации говорят чрез видеоконферентна връзка. Нашата делегация има ясна задача да направи всичко възможно, за да се стигни до среща на двамата президенти", заяви украинският държавен глава Володимир Зеленски. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    До 2
    Мда... вика му се пропаганда и украинците са доста добри в това.
  • 9
    1
    ??!!
    украйна печели, пък руснаците все по-близо до западната граница?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари