Бойко Борисов: Василев и Петков изсмукаха стотици милиони от държавата

0
ГЕРБ са категорично за 100% диверсификация от „Газпром”
ГЕРБ са категорично за 100% диверсификация от „Газпром”

ГЕРБ са категорично за 100% диверсификация от „Газпром”

"Асен Василев и Кирил Петков чрез посредници изсмукаха от държавата стотици милиони при действащ договор с „Газпром”", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си в Кюстендил на връх Голяма Богородица, предаде кореспондентът на БГНЕС за региона.

"Шест месеца по толкова много пари – близо 150 милиона на месец, откраднаха чрез посредници. Просто, ако и този път българите са наивни и Господ няма да ги спаси", посочи Борисов.

Той обяви, че в ГЕРБ са категорично за 100% диверсификация от „Газпром”. Според Борисов има сто начина да се докара газ. Борисов заяви, че държавата не продължава да налива милиарди за посредници.

"Ако махнат Кирил и Асен, ПП стават много приятна партия и може да се коалираме, ако ДБ махнат някой и БСП махнат някой, ние сме се махнали, година и половина не управляваме, но къде са парите", попита Борисов, отговаряйки на въпрос на медии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Станал е голям скандал
    Лена Бориславова не била просто на себе си за това , че Бойка я пропуснал. Сега ГЕРБ , за да замажат положението , щели да изпращат при Лена шефката Десислава Атанасова за да се извинят и получат прошка ! Абе стават грешки и не бива да се прави капитал от това !
  • 4
    1
    Трой
    Добре те е инструктирал чорбаджията ти Доган ага и че си и гьон сурат като вечен бандит
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари