Бойко Борисов: Върви чудовищно купуване на гласове - по 10 000 накуп

1
Рекет върху депутати, купуване на депутати, това е борбата с корупцията на "Промяната"
Рекет върху депутати, купуване на депутати, това е борбата с корупцията на "Промяната" Снимка: Кадър Фейсбук

Петков се отметна от собствените си думи дори по темата за изгонените руски дипломати - първия ден каза "Аз съм", на другия ден "Нямам нищо общо, Генчовска беше"

"В момента става чудовищно купуване на гласове - по 10 000 накуп. Всеки депутат, когото купуват, е все едно купуват 10 000 гласа."

Това заяви бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на общото събрание на членовете и симпатизантите на партията в Пазарджик, предава News.bg.

По време на събранието присъстваха още депутатите на опозицията Тома Биков, Делян Добрев, Красен Кралев, Десислава Атанасова, Екатерина Захариева и Дани Каназирева.

Мощни възгласи и аплодисменти огласиха залата: "Бойко!", "Бойко!", "Бойко!", "Победа!", "Победа!", "Победа!".

Той с надява още в следващия петък да приключи агонията, явно визирайки седемдневния срок, в който първия мандат за съставяне на правителство трябва да бъде изпълнен или върнат на държавния глава.

Успяхме да ги спасим (правителството в оставка - б.р.) във взимането на изключително грешни решения по аматьорски начин извършени - актуализацията на държавния бюджет, посочи Борисов и добави, че от ПП получили доста уроци.

Благодарение на Ананиев (бившият финансов министър Кирил Ананиев) и другите колеги приеха един изцяло нов бюджет, в който успяхме, доколкото може да защитим интересите на полицаите, пожарникарите, лекарите, медицинските съсловия, общините и др., отчете Борисов.

"Спечелих маса басове с приятели, че няма за година да построят дори къщичка за птички. Няма нито магистрали, нито тунел, нито мост. Нищо", допълни лидерът на ГЕРБ.

С президента Румен Радев нито работим заедно, нито имаме уговорки, уточни Борисов по повод слухове, че двамата са заровили томахавката помежду си.

Според него президентът не може да не види, че ПП не стават, не могат да овладеят инфлацията и цените. Нищо не построиха, нищо не показаха, възмутен е Борисов.

Те не си дават една сметка, че за всичко идва Видоведен. Това, което ни правиха на нас, сега какво им правят на тях - животът им го прави. Затова са толкова зли, посочи Борисов.

Той недоумява още как нито един журналист не е питал ПП дали те са лидерите или някои друг. Имат друга по-важна работа - ГЕРБ да са в изолация, но не са и повече няма да бъдат. Виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолация. Него го свалиха, него не го искат. Този, който ми пожелаваше да седя на диванчето, сега седна той. Има карма в живота, коментира бившият премиер.

В изолация е и българският гражданин, смята той. След като българските граждани си искат ГЕРБ, защо трябва да бъдем поставени в изолация, защо, запита Борисов.

Малко преди да започне общото събрание на ГЕРБ в Пазарджик, Борисов разгледа спортна площада "Зоната на здравето в града", съпровождан от кмета на Пазарджик - Тодор Попов. Заедно с него бе и бившият външен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Екатерина Захариева.

По думите му промяната продължава и се борим с корупцията - с това приключва всичко.

Борисов посочи, че правителството в оставка има страшно гласовит министър на спорта (Радостин Василев - б.р.). В продължение на една година и една велоалея не е направена, не магистрала, не мост, не тунел - къщичка за птички не е направена, повтори Борисов критиките си във властта в оставка.

Ние ако покажем всичко какво сме правили за една година не можем да започнем събранието, ще се изпечем на жегата, пошегува се Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Казанската Афера
    Ти най-добре знаеш ..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари