Бойко Борисов с нови "прозрения": Народът гине, цените полудяват

1
"Радев и Кацаров доведоха България в тъмночервената зона", заяви лидерът на ГЕРБ
"Радев и Кацаров доведоха България в тъмночервената зона", заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: Фейсбук

"Държавата е при Вера Су - на дъното. Говорих с кмета да се издаде АКТ 16, за да може служебното правителство да има лятна вила"

 Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти, цитиран от Фрогнюз.

"България е в тъмночервената зона на Ковид. Радев и Кацаров доведоха България там. За 6 - 7 дни са загинали 600 - 700 българи. Кой ще дойде в България? В Европа се пукат по шевовете стадионите, а ние играем пред празни трибуни. Къде е логиката на Кацаров и Радов по дискотеките да има хора, а на стадиона на открито да няма, в паралелките в училищата да няма", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Аз мога да предложа на Румен Радев да направим лицеви опори на кокалчета. Това не е смешно вече, народът гине, цените полудяват, а ние си правим туризъм", възмути се бившият премиер.

"Дали ще има импийчмънт на Радев и оставка на служебното му правителство. Това вече не вълнува хората. Дали ще успеем да овладеем инфлацията и цените, какви мерки ще се предприемат", попита Борисов. "Няма ли по-хубаво от санирането на жилища и сграда. Сега Европа ни дава 2 млрд. лв., за да си оправим блоковете, защото след няколко години хората ще трябва да бъда изселени от тях. И Европа ви казва, ето ви, направете си. Само че ние казваме "не", ще ходим и ще купим най-скъпите батерии, за да спестим 30-40 минути ток... За да се нагушат някои", критикува лидерът на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари