Бойко Борисов: Предлагам на политическите лидери да се дръпнем назад

0
Не виждам вариант, при който ГЕРБ да управлява с ДПС, Янев и Възраждане
Не виждам вариант, при който ГЕРБ да управлява с ДПС, Янев и Възраждане

Морална е победата на ГЕРБ, триумф над мракобесието

"Изборите показаха, че народът на никого не даде самостоятелно право да управлява, народът каза стига сте враждували, намерете начин", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на БГНЕС.

"Тяхното знаме, Бойко Рашков загуби с двоен резултат от ГЕРБ в Перник. Ако гледаме назад, ще се спънем в една сложна ситуация. Ако отидем на следващи избори, нищо по-различно няма да се случи, каза Борисов. Много илюзии изчезнаха – стъпкване, чегъртане и т.н. Близо 80% от хората казаха, че искат правителство", посочи той.

"Предлагам на другите партии да се дръпнем назад. Ранното ми пенсиониране също се оказа неправилно. Това показват резултатите от вота. Първо и най важно е кой е на страната на Украйна и кой не, ние сме заявили позицията си. Народът ясно показа – 67% са за проевроатлантическите партии. Народът ясно е посочил, че това са близо ¾ от населението, които са за продължаване на този път. Втората тема – инфлация, финанси, икономика, енергетика, цени. Ужасно е това, което ни завеща правителството на Промяната. Всичко може да се реши с редовно правителство. Влизане в еврозоната, заявяваме, че влизаме там, това е второто, което предлагам на политическите лидери, пазарите веднага ще се успокоят, каза Борисов. Откъде идва самочувствието на Асен Василев, когато е загубил изборите", попита Борисов.

"Вариант, в който ГЕРБ да управлява с ДПС, Янев и Възраждане, не виждам. Морална е победата на ГЕРБ, триумф над мракобесието. Ще предложим контактна група и преговарящи екипи. Ще поканим Плевнелиев и Паси по темата срещу Путин. Ще подкрепим социалната сфера, няма да се строи, нека ПП да сложат своята програма", добави Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Нямате право!
    Нямате право да триете коментарите на хора, които ненавиждат сикаджийскаята мутра и пишат против него! Това е тяхно право! Да, повече от наглост, повече от цинизъм и простащина е Тиквата от Банкя да иска жертвата да преговаря с палача си!
  • 5
    3
    Ако уволнят гербаджиите
    и на тяхно място , на техните работни места монтират привърженици от ПП и ДБ, резултатът пак ще е 25 % , но тогава гласоподавателите на ГЕРБ ще изчезнат. Това са всички , които са курдисани на Хранилка от ГЕРБ , и техните близки роднини. Толкова ли не вдявате защо този резултат на ГЕРБ , на всички избори е един и същ ? Общинари , училища , чиновници , пъдари , горски , митничари , всички са на държавна работа и назначени от ГЕРБ !
  • -10
    2
    sarah
    Българофоб/русофоб, банкянски! "Ще поканим Плевнелиев и Паси", предлагам да поканиш и другите русофоби като теб: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци! Ааа, банкянски, сащ е агресор, сащ е терористична държава! Но ти си обладан от евроатлантическите "ценности" (лгбт извращенията на сащ)!
  • 10
    1
    Opa!
    Резултатите показват, че ГРОБ имат 25% твърд електорат последните 3-4 пъти, в които са се провели избори. Всички други партии са с различна избираемост, а ГРОБ-не! И става ясно за броя калинки им, хранещи се от държавната хранилка...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари