Бойко Борисов не е чувал за пиянския скандал с Иван Портних в Израел

0
Не съм чул, Сашо, казвам ти. Как да коментирам?
Не съм чул, Сашо, казвам ти. Как да коментирам?

Бойко Борисов не е чувал за пиянския скандал с кмета на Варна Иван Портних в Израел.

Това стана ясно преди минути, когато премиерът пристигна за парламентарен контрол в сградата на Народното събрание.

Там той бе причакан от куп представители на различни медии, като въпросът за скандала с Иван Портних в Израел му бе зададен единствено от журналиста Сашо Диков, съобщи Факти.бг.

Ето и диалога между Диков и Борисов: ''Г-н Борисов, докога ще мълчите за пиянския скандал с Иван Портних в Израел'', попита Сашо Диков премиера, а той му отвърна с лаконичното ''Не съм чул''. Журналистът продължи да да бъде настоятелен, желаейки да измъкне друг отговор от министър-председателя, но той повтори: ''Не съм чул, Сашо, казвам ти. Как да коментирам?'' А след това добави: ''От теб чувам''.

Припомняме, че в средата на изминалия месец октомври, израелски медии писаха за пиянски скандал с участието на преизбрания за кмет на Варна - Иван Портних от ГЕРБ.

Във въпросните публикации се твърдеше, че през 2018 година в хотел в град Хайфа, където са били Портних и делегацията с него, той в пияно състояние се е държал изключително непристойно с жена от персонала, дърпайки я към себе си, като подбудите му за това действие са били крайно неморални.

В резултат на това, според израелските медии, Иван Портних е бил изведен бързо от държавата Израел, получавайки и забрана да я посещава (периодът на забраната не е известен).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари