Бойко Борисов към Калин Вельов: Искам да те видя по плочки на барабаните, да покажем, че и ние сме модерни

2
Имаме такива тигри в ГЕРБ...
Имаме такива тигри в ГЕРБ...

Премиерът в оставка се пошегува с Вельов заради новия председател на Правната комисия Радостин Василев

„Искам да те видя по плочки на барабаните. Виждаш какво е момчето от Правната комисия. Да покажем, че и ние сме модерни, имаме такива тигри в ГЕРБ“. С тези думи премиерът в оставка Бойко Борисов се обърна към музиканта Калин Вельов, който е предложен за министър на културата в проектокабинета „Митов“. Шегата бе заради новия председател на Правната комисия Радостин Василев.

В края на живото си предаване от „Пирогов“, където премиерът бе опериран снощи, той разведри обстановката с няколко шеги. „Плочките искам да виждам! Виж му тирантите, каква мода, бе! Виж го! Как Христо Иванов ще вдигне ръка край теб, как Ицето ще направи нещо срещу Дани Митов, срещу Румен“, каза отново Бойко Борисов.

Той трудно се изправи от стола в конферентната зала и куцукайки към изхода каза: „Сега го разбирам Слави, но не го прави по-слаб, защото е доказал, че 30 години е номер едно. Не е кусур, даже геройство - когато имаш болка да си вършиш работа“.

Впоследствие Борисов влезе в една от стаите на болницата, където разговаря с няколко пациентки и обясни как е стигнал до болницата. "Хората ми казаха не ходи да риташ топка, но акъл не расте. Тук имам три операции, сега още една“, разказа в типичния си стил премиерът в оставка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари