Бойко Борисов беше посрещнат с освирквания в Дупница

0
Наред с дирижираните пляскания от членовете на ГЕРБ, се чуха викове "предател" и "не те е срам". Борисов заяви, че това били платени провокатори
Наред с дирижираните пляскания от членовете на ГЕРБ, се чуха викове "предател" и "не те е срам". Борисов заяви, че това били платени провокатори Снимка: Фейсбук

Бившият финансов министър Владислав Горанов отново е до лидера на ГЕРБ

Освен с аплодисментите от своите привърженици, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, беше посрещнат в Дупница от освирквания и подвиквания "предател" и "не те е срам", разкрива СЕГА.

 Бившият премиер отиде в града по случай официалния му празник. Заедно с него бе Томислав Дончев, Христо Терзийски, а на заден план и бившият финансов министър Владислав Горанов.

"Не се подавайте на провокации...Платените от Да, България - няколко човека от Благоевград", посъветва Борисов своите симпатизанти. Той е категоричен, че в момента трябва да се търси обединение, а не разединение, поради което Румен Радев вече не може да заема поста на президент.

"Последната дума на хората трябва да бъде победа и да се мразим. Готов да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира. Стига да направим 50 - 60 000 ваксинирани на ден",  каза лидерът на ГЕРБ. Той отново обвини служебния кабинет, че само за 6 месеца са съсипали "това ,това което ние години градяхме".

"Трябва да се срамуваме от това, което Радев и Кацаров направиха. Сутринта учениците няма да ходят на училище, а довечера могат да са в дискотеката", възмути се още Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари