БОЕЦ: Бобокови, миналата година вие в коя държава живеехте?

10
Ако не ви бяха посегнали и до днес щяхте да си пращате поздравителни СМС-и с Борисов
Ако не ви бяха посегнали и до днес щяхте да си пращате поздравителни СМС-и с Борисов Снимка: Надежда Чипева, Капитал

ДА ПИТАМ Бобокови.

Когато миналата година БОЕЦ и гражданите водихме битка на площадите срещу избора на Гешев, вие в коя държава живеехте? Тогава Гешев беше същият боклук, вие къде бяхте? Когато през годините се борехме срещу Буда и Пеевски и ни размазваха с дела, призовки, запори, обвинения и преследване, вие си гукахте с Радев и Борисов, нима не знаехте какви лъжци и престъпници са Дебелия и Мутрата? Ако не ви бяха посегнали и до днес щяхте да си пращате поздравителни СМС-и с Борисов, Радев, вероятно и Гешев. Това не е въпрос. Същото се случи и с Божков, и с Василев, и със Стайков и тн. Същото се случи и с Радев. 4 години гледаше как прокуратурата мачка неудобните граждани и журналисти и реагира чак след като каскетите влязоха в президенството, изведнъж провидя, че прокуратурата е мафия.

Задавам тези въпроси заради десетките други "бизнесмени", които се спотайват и вярват, че докато си плащат и кланят на Борисов, Пеевски, Гешев и мафията са недосегаеми. Стоят и гледат как народ и държава биват мачкани и ограбвани и самодоволно си мислят, че са богопомазани. Ами не сте. Вие сте "мазнинката", когато мафията огладнее и парите одирани от народа не стигат на свинете да крепят прогнилата си власт. Тогава всеки един от вас е мишена и изведнъж се разпищявате колко покварен е Гешев, колко корумпирана е прокуратурата и колко страхлив е Борисов. Ама ние това си го знаем от години и ви го казвахме, ама вие не ни чувахте от височината на милионите си. Няма как да си щаствлив и да развиваш успешен бизнес в кочина. Не може ти да правиш милиони по честен път, когато на власт са безчестни престъпници, крадци и изманици.

Затова, помагайте на народа да се пребори с душманите си. Тогава и вие ще сте добре. Напълно добронамерен съм. Иначе трудно ще ви повярват хората, та ние също имаме бизнеси, семейства, близки. Вашите бизнеси, семейства и близки не са по скъпи, или ценни от нашите. В едно блато се давим всички. Дано сте ме разбрали.

Георги Георгиев, ГД БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари