"БМВ" напомпа М5 до 600 конски сили

0

М-подразделението на БМВ представи специално изпълнение на модела М5, което предлага с 40 конски сили и 20 Нм. повече, в сравнение със стандартната версия.

Спортният седан е закръглил мощността на 4.4-литровия V8 двигател до 600 конски сили, а въртящият момент скача до 700 Нм, информира Дневник.

Екипиран със спортната трансмисия с двоен съединител, моделът спринтира до 100 км/ч за 3.9 сек. БМВ М5 Competition Еdition e с 1 см. снижено окачване, по-твърда настройка на пружините, амортисьорите и стабилизаторите на окачването, като предлага и по-директни предавателни числа на волана.

<strong class='keys'>БМВ</strong> напомпа М5 до 600 <strong class='keys'>конски сили</strong>

В металик Mineral White

Отвън спортният седан се отличава с сарбонови компоненти - заден дифузьор, спойлер на багажника и капачките на страничните огледала. От БМВ М5 Competition Еdition ще бъдат произведени 200 екземпляра, като половината ще бъдат в цвят Carbon Black, а останалите в металик Mineral White.

Джантите са 20-цолови, ковани и полирани, с двойни спици. Те са в цвят Jet Black с гуми 265/35 ZR20 отпред и 295/30 ZR20 отзад.

БМВ напомпа М5 до 600 конски сили

В салона уникалността на модела се подчертава от карбоновите лайсни, носещи логото "M5 Competition" и поредния номер в серията. Кожената тапицерия е черна с контрастиращи бели шевове.

Част от серийното оборудване са 1200 ватовата музикална уредба Bang & Olufsen, хед-ъп дисплея и пълният набор системи за сигурност.

БМВ напомпа М5 до 600 конски сили

БМВ M5 Competition Edition излиза на пазара на цена от 129 500 евро.

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари