Близките на Гарабед и Михаил недоумяват как са извършили такова тежко престъпление

4
Единият е спортист, а другият- математик
Единият е спортист, а другият- математик Снимка: БНТ / БТА

Единият е спортист, а другият- математик

Обвиняемите за жестокото убийство на Еранухи Пехливанян в Русе са 49-годишният Гарабед Веринян и 56-годишният Михаил Михов. По информация от прокуратурата те са безработни и имат провинения в миналото.

Преди години Гарабед Веринян е регистриран в полицията за бракониерски лов и иманярство, но не е осъждан. Михаил Михов има присъда от 1993 г. за документна измама, когато като служител на митницата подпомогнал друг човек да се сдобие с парична сума в големи размери чрез пренасяне на стоки.

Какво още се знае за двамата обвиняеми?

Гарабед Веринян е завършил Спортното училище в Русе, където е бил джудист, пише Русе Медиа

На негово име има регистрирани две фирми – „Нара – Гарабед Веринян“ ЕТ и „Ави 13“ ЕООД, за които не е ясно дали реално функционират. В арменската общност го познават като спокоен човек, а сред любимите му занимания е да разпуска сред природата.

Михаил Михов е възпитаник на Математическата гимназия в Русе. Работил е в митницата, но е осъден на 8 години ефективно заради фиктивен износ на стоки. Лежал е 6 години в затвора в Стара Загора, където е бил библиотекар. Определят го интелигентен човек.

Всички, които познават двамата мъже, не могат да повярват на извършеното от тях тежко престъпление и нямат логично обяснение как са могли да го направят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари