Близки на загиналата Хариет: Не можахме да я погребем

14

Момичето обичало да пее и така и не успяла да отиде на дискотека за първи път

Изпълнена с живот, жизнерадостна, човечна и грижовна. Така майката на 21-годишната Хариет, която загина при катастрофата на бул. „Черни връх“ и „Хемус“ в столицата описва момичето.

Диана Стефанович казва, че е говорила с дъщеря си до последно преди удара.

Много обичаше да пее. Мечтаеше да види и турското море. Искаше да я заведа едни път поне, за да види какво представлява дискотека, никога не е ходила“, разказва Диана Стефанович, предава bTV.

По-големият брат на момичето отказа да застане пред камера от мъка.

„Тя беше уникално дете. Винаги е минавало проблемите с усмивка. Не мога да види нищо това дете от живота“, казва той.

Хариет все още не е освободена от съдебна медицина. Не можахме да я погребем, поне нещо малко да направим за спокойствие на нейната душа. Мъката е много голяма“, казва Диана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари