Близки на пребития студент: Евгени, бъди силен, обичаме те!

24
Всички описват Марчев като възпитан, уважителен млад мъж, родолбец
Всички описват Марчев като възпитан, уважителен млад мъж, родолбец

Близки на Евгени Марчев изразиха своята подкрепа към младежа в социалната мрежа.

Приятели на пребития на протеста на 10 юли студент по право му пожелаха да бъде силен, за да се възстанови след случая.

"БЯСНА СЪМ!!! Бясна съм на министър председателят, бясна съм на министъра на вътрешните работи, бясна съм на министъра на правосъдието! Бясна съм от името на всички майки! Бясна съм заради пребитото момче!

Защото лично познавам Евгени, като възпитан и уважителен млад мъж, като родолюбец. Момче, което служи за пример на министър председателя, на министъра на вътрешните работи и на министъра на правосъдието. Бясна съм, заради причиненото на Евгени Марчев- прекрасно момче.

СТРАДАМ!!! 

Страдам заради всички майки, чийто деца са изгонени от България! Страдам заради майката на Евгени. И се моля, моля се със цялата си душа, Бог да бъде милостив и да даде сили на Евгени. И ако има един достоен в тази държава, то нека той подаде своята оставка!!! Няма грешно място и грешно време, където да заслужаваш да бъдеш пребит като животно!!! Живеем във времена на беззаконие, но това да пребиват децата ни е безчинство! 

Евгени, бъди силен, обичаме те!", пише Гюра Великова.

"Много те обичаме Evgeni Marchev !!! Ти си един от най- силните хора, които познавам!!! Пример във всяко едно отношение!! С ясно изявена позиция и борец, борец за каузите си и за мечтите си!! Това, което ти беше причинено няма да остане безнаказано! Но в момента най- важното е ти да си добре и да се възстановяваш!! Всички сме с теб духом и те зареждаме със сили и енергия!! Нямам търпение да те видя и да се забавляваме, както винаги", добавя Димана Гандева

Американският колеж в София, чийто възпитаник е Марчев, също е заявил своята подкрепа: "Общността на Американския колеж в София изразява своята загриженост за възпитаника на колежа Евгени Марчев, за когото има сведения, че е пострадал от насилие и е арестуван в петък вечерта, по време на протестите в центъра на София. В момента Евгени е под медицински грижи и се надяваме скоро да се възстанови. Притеснение сме от информацията в медиите.

Подкрепяме своите възпитаници и всички граждани, които се застъпват за свободата на словото, демокрацията и правото на мирен протест. Призоваваме за въздържане от насилие."

Припомняме, че и президентът Румен Радев е посетил Евгени Марчев в "Пирогов", за да изрази загрижеността си. Малко след посещението си Радев се е свързал с бащата на студента, за да го поздрави за това, че има изключителен син.

От редакцията на Dunavmost.com пожелаваме скорошно възстановяване на Евгени!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари